• Skrbno pripravljeno iz mesa visoke kakovosti
  • Z okusnim piščancem in račko
  • Recept brez glutena
  • Odlične sestavine, kot so rumenikovo olje in yucca

All Meat Junior Chicken & Duck

Praktična in slastna - skrbno pripravljena

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Duck je primerna za mlade mačke od 1. do 12. meseca starosti. Velike dogodivščine. Malo igre s klobčičem volne. Vse to pa naredi mačko zelo lačno! V prvih mesecih življenja mlade mačke potrebujejo veliko energije za rast in igro. Mehki, sočni koščki v hrani Chicken & Duck bodo vašo mucko razvajali in ji zagotovili vse, kar potrebuje, da bo zrasla v veliko in močno mačko.

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Duck je pripravljena s slastnim piščancem in lahko prebavljivo račko. Ta okusna in uravnotežena hrana je idealna osnova za uravnoteženo rast in dolgo, zdravo življenje vaše mačke. Hrana Happy Cat All Meat je bogata z beljakovinami visoke kakovosti in je še posebej lahko prebavljiva. Visoko kakovostno rumenikovo olje zagotavlja dragocene omega-3 in omega-6 maščobne kisline za čudovito sijočo dlako. Rastlinska sestavina Yucca pomaga zmanjševati vonj iztrebkov, kar je ogromen plus za notranje mačke. Slasten meni dopolnjujejo dragocena zelišča. In seveda, naše praktične vrečkice z enostavnim odpiranjem ne vsebujejo nobenih umetnih barvil, arom ali konzervansov.


Nova hrana Happy Cat All Meat Junior Chicken & Duck vsebuje vse, kar potrebuje mlada mačka. Enostavno odprite vrečkico in postrezite. Osvojili boste srce svoje kosmate prijateljice. Hitro, čisto in enostavno. In prijetno obogatite mačji jedilnik z raznolikostjo.

 


85 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Meso in drobovina piščanca in purana (skupaj 41%, od česar je 31% piščanca), goveja pljuča, račji vratovi (10%), riž (4%), minerali, rumenikovo olje (0,2%), yucca schidigera (0,1%), timijan, koper, peteršilj, koriander (skupaj zelišč 0,06%)
Analitska sestava
Surove beljakovine 11.0%, surova maščoba 5.5%, surova vlaknina 0.6%, surovi pepel 2.0%, vlaga 80.0%
Dodatki
Vitamini/kg: Vitamin D3 (3a671) 200 I.E., vitamin E (all-rac-alfa-tokoferil acetat 3a700) 100 mg, elementi v sledovih/kg: mangan (manganov(II) oksid; 3b502) 3 mg, cink (cinkov sulfat; monohidrat 3b605) 20 mg, amino kisline/kg: taurin (3a370) 100 mg
Tabela hranjenja

Kako pravilno hranim?

Starost mucka v mesecih
Količina hrane (vrečkic/dan) za srednje velike mačke (do 5 kg teže kot odrasla)
Količina hrane (vrečkic/dan) za velike pasme (6 - 8 kg teže kot odrasla)
1-2 1-1,5 1-2
3-4 2-2,5 2,5-3
5-7 2,5-3 3,5-4
8-12 3-3,5 4-5

* Individualne potrebe so odvisne od starosti, velikosti (pasme) in stopnje aktivnosti. Sveža pitna voda na bo vedno na voljo, posodica z vodo naj bo nekoliko odmaknjena od posodice za hrano. Hrano postrezite pri sobni temperaturi. 1 vrečkica ustreza približno 20 g suhe hrane.


Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Cat storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Naša popolna hrana All Meat je skrbno pripravljena in in povsem pokrije vse mačje naravne potrebe. Naravni antioksidanti, kot je vitamin E in vitalni minerali podpirajo močan imunski sistem.

Naši svetovalci:

Happy Cat Service Center
All Meat Kitten/Junior Chicken & Pollack (Piščanec in morski losos)

Za mlade mačke, od 1. do 12. meseca starosti, z okusnim piščancem in morskim lososom. V praktični vrečkici. Enostavno odprite in servirajte.

All Meat Kitten/Junior Chicken & Pollack (Piščanec in morski losos)

Ta okusna popolna hrana je polna okusa za vse ljubiteljice mesa. Recept brez glutena je dopolnjen z dragocenimi zelišči.

Podrobnosti o izdelku

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Duck

Mokra hrana visoke kakovosti za mlade mačke od 1. do 12. meseca starosti

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Duck je popolna hrana za mlade mačke od 1. meseca starosti. V prvih mesecih življenja mlade mačke potrebujejo veliko energije za rast in igro. All Meat Junior Chicken & Duck vašemu mucku zagotavlja vse, kar potrebuje. Nasvete kako pravilno hraniti svojo mačko boste našli na naših straneh s pogosto zastavljenimi vprašanji ali na strani za podporo kupcem.