• Skrbno pripravljeno iz mesa visoke kakovosti
  • Z okusnim piščancem in morskim lososom
  • Recept brez glutena
  • Odlične sestavine, kot so rumenikovo olje in yucca

All Meat Junior Chicken & Pollack

Praktična in slastna - skrbno pripravljena

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack je primerna za mlade mačke od 1. do 12. meseca starosti. Velike dogodivščine. Malo igre s klobčičem volne. Vse to pa naredi mačko zelo lačno! V prvih mesecih življenja mlade mačke potrebujejo veliko energije za rast in igro. Mehki, sočni koščki v hrani Chicken & Pollack bodo vašo mucko razvajali in ji zagotovili vse, kar potrebuje, da bo zrasla v veliko in močno mačko.

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack je pripravljena s slastnim piščancem in lahko prebavljivim morskim lososom. Ta okusna in uravnotežena hrana je idealna osnova za uravnoteženo rast in dolgo, zdravo življenje vaše mačke. Hrana Happy Cat All Meat je bogata z beljakovinami visoke kakovosti in je še posebej lahko prebavljiva. Visoko kakovostno rumenikovo olje zagotavlja dragocene omega-3 in omega-6 maščobne kisline za čudovito sijočo dlako. Rastlinska sestavina Yucca pomaga zmanjševati vonj iztrebkov, kar je ogromen plus za notranje mačke. Slasten meni dopolnjujejo dragocena zelišča. In seveda, naše praktične vrečkice z enostavnim odpiranjem ne vsebujejo nobenih umetnih barvil, arom ali konzervansov.


Nova hrana Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack vsebuje vse, kar potrebuje mlada mačka. Enostavno odprite vrečkico in postrezite. Osvojili boste srce svoje kosmate prijateljice. Hitro, čisto in enostavno. In prijetno obogatite mačji jedilnik z raznolikostjo.

 


85 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Meso in drobovina piščanca in purana (skupaj 40%, od česar je 30% piščanca), goveja pljuča, morski losos (8%), riž (4%), minerali, rumenikovo olje (0,2%), yucca schidigera (0,1%), timijan, koper, peteršilj, koriander (skupaj zelišč 0,06%)
Analitska sestava
Surove beljakovine 11.0%, surova maščoba 5.5%, surova vlaknina 0.6%, surovi pepel 2.0%, vlaga 80.0%
Dodatki
Vitamini/kg: Vitamin D3 (3a671) 200 I.E., vitamin E (all-rac-alfa-tokoferil acetat 3a700) 100 mg, elementi v sledovih/kg: mangan (manganov(II) oksid; 3b502) 3 mg, cink (cinkov sulfat; monohidrat 3b605) 20 mg, amino kisline/kg: taurin (3a370) 100 mg
Tabela hranjenja

Kako pravilno hranim?

Starost mucka v mesecih
Količina hrane (vrečkic/dan) za srednje velike mačke (do 5 kg teže kot odrasla)
Količina hrane (vrečkic/dan) za velike pasme (6 - 8 kg teže kot odrasla)
1-2 1-1,5 1-2
3-4 2-2,5 2,5-3
5-7 2,5-3 3,5-4
8-12 3-3,5 4-5

* Individualne potrebe so odvisne od starosti, velikosti (pasme) in stopnje aktivnosti. Sveža pitna voda na bo vedno na voljo, posodica z vodo naj bo nekoliko odmaknjena od posodice za hrano. Hrano postrezite pri sobni temperaturi. 1 vrečkica ustreza približno 20 g suhe hrane.


Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Cat storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Naša popolna hrana All Meat je skrbno pripravljena in in povsem pokrije vse mačje naravne potrebe. Naravni antioksidanti, kot je vitamin E in vitalni minerali podpirajo močan imunski sistem.

Naši svetovalci:

Happy Cat Service Center
All Meat Kitten/Junior Chicken & Duck (Piščanec in raca)

Za mlade mačke, od 1. do 12. meseca starosti, z okusnim piščancem in raco. V praktični vrečkici. Enostavno odprite in servirajte.

All Meat Kitten/Junior Chicken & Duck (Piščanec in raca)

Ta okusna popolna hrana je polna okusa za vse ljubiteljice mesa. Recept brez glutena je dopolnjen z dragocenimi zelišči.

Podrobnosti o izdelku

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack

Mokra hrana visoke kakovosti za mlade mačke od 1. do 12. meseca starosti

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack je popolna hrana za mlade mačke od 1. meseca starosti. V prvih mesecih življenja mlade mačke potrebujejo veliko energije za rast in igro. All Meat Junior Chicken & Pollack vašemu mucku zagotavlja vse, kar potrebuje. Nasvete kako pravilno hraniti svojo mačko boste našli na naših straneh s pogosto zastavljenimi vprašanji ali na strani za podporo kupcem.