• govedina in kunec
  • edinstven duet okusov
  • nežni koščki v okusni omaki
  • + vitamini in zelišča

Duo Menu

Z govedino in kuncem, brez dodatkov.

Kulinarično se razvajati je zabavno, zato nudi Happy Cat tudi okusno in uravnoteženo mokro hrano, ki mačke razvaja z zdravimi sestavinami. Novo v našem sortimentu je menui dveh okusov: krema ali pašteta in majhni koščki v okusni omaki. Happy Cat mokra hrana nudi tako dve vrsti mesa ali ribe - za še več užitka!

Mokra hrana Happy Cat govedina in kunec razvaja našo mačko najprej z okusno omakico in nato z nežnimi koščki mesa. Posodica mokre hrane je polnjena tako, da ko stresete hrano na krožnik, bodo majhni koščki mesa prekriti z okusno omakico.

Mokra hrana Happy Cat Duo govedina in kunec vsebuje visoko hranljive sestavine in dragocene vire beljakovine. Je lahko prebavljiva in ne obremnjuje organizma mačke.

Tudi v naši novi mokri hrani uporabljamo preverjeno Happy Cat zeliščno mešanico (peteršilj, timijan, koriander in koper), s katero razvajamo našo mačko z najboljšimi naravnimi sestavinami. Happy Cat mokra hrana je odlična za izbirčne mačke, lahko pa jo uporabljamo v kombinaciji s suho hrano - ali nam predstavlja kot posladek vmes.

 


100 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Meso in živalski stranski proizvodi (11% kunec, 12% govedina), rastlinski stranski proizvodi (0,024% posušena zelišča), minerali
Analitska sestava
Surove beljakovine 10.2%, surove maščobe 4.6%, surova vlakna 0.4%, surovi pepel 2.1%, vlaga 79.8%
Dodatki
Vitamini/kg: vitamin D3 250 I.E., vitamin E 100 mg, biotin 100 µg, Elementi v sledeh/kg: mangan 2 mg, cink 5 mg, Aminokisline/kg: tavrin 450 mg,
Tabela hranjenja

Kako pravilno hranim?

Teža
Konzervica / dan kot popolna hrana
Konzervice / dan + Happy cat suha hrana
2-3 kg 2 1 + 25g
4-5 kg 3 1 + 50g oder 2 + 25g
5-8 kg 4 2 + 50g

Mačka mora imeti na razpolago vedno svežo vodo v posodici, ki naj bo ločena od hrane. Glede na različne individualne potrebe posameznih mačk lahko znesek naveden zgoraj, zmanjšamo ali povečamo za do 15%. Redno tehtanje mladičev in prilagajanje količine hranjenja.


Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Cat storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Da bo vaša mačka uživala v prav posebnem okusu Happy cat DUO, hrano ponudite na krožniku. Tako bo lahko okusila dve mesni plasti, nežne koške in okusno paštetko. Mokro hrano lahko vedno ponudite tudi v kombinaciji s katerokoli suho hrano Happy cat, ki je primerna za vašo mačko, saj obožujejo raznolikost in hrustljave poslastice v hrani.

Naši svetovalci:

Happy Cat Service Center
Rind & Dorsch (Govedina & trska)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Rind & Dorsch (Govedina & trska)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z močno govedino in nežno ribo, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Geflügel & Rind (Perutnina & govedina)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Geflügel & Rind (Perutnina & govedina)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z mehko perutnino in izvrstno govedino, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Grainfree Kaninchen (kunec)

Brez žit - za vse odrasle mačke, tudi za zelo občutljive.

Grainfree Kaninchen (kunec)

Happy Cat Sensitive Grainfree kunec je narejen brez žitaric, brez perutnine in rib. Lahek užitek vsebuje ekskluzivne hranljive snovi kot so: delikatni kunec, močno govedino, brezglutenski krompir in hrustljavi korenček.

Podrobnosti o izdelku
Voralpen-Rind (Predalpska govedina)

Za vse odrasle mačke. Edinstven grižljaj.

Voralpen-Rind (Predalpska govedina)

Predalpska govedina za odrasle mačke je izdelana brez ribjih sestavin, z lahko prebavljivimi beljakovinami govedine in perutnine, ki ne bremenijo metabolizma in prebave. Veliki briketi skrbijo za zvečilni užitek.

Podrobnosti o izdelku