• govedina in trska
  • edinstven duet
  • nežni koščki v okusni omaki s paštetko
  • + vitamini in zelišča

Duo Menu

Z govedino in trsko, brez dodatkov.

Majhne sladokusce lahko po želji razvajate s Happy Cat mokro hrano. Nov DUET nežni koščki v omaki na okusni pašteti. Happy Cat mokra hrana nudi dve vrsti mesa ali rib - za še več okusa in užitka v hrani.

Mokra hrana Happy Cat govedina in trska razvaja vašo mačko najprej z okusno omakico in nato še z nežnimi koščki mesa. Ko boste mački ponudili hrano DUO, bodo na krožniku na spodnji strani okusni koščki mesa v omaki, zgoraj pa slastna paštetka.

Mokra hrana Happy Cat govedina in trska ne vsebuje le visoko kakovostnih beljakovin, vendar tudi po naravi v mesu in ribi prisotne Omega-3- in Omega-6-maščobne klisine – najboljša iztočnica za sijočo dlako in stabilen imunski sistem mačke.

Tudi v naši novi mokri hrani uporabljamo preverjeno Happy Cat zeliščno mešanico (peteršilj, timijan, koriander in koper), s katero razvajamo vašo mačko z najboljšimi naravnimi sestavinami. Happy Cat mokra hrana je odlična za izbirčne mačke, lahko pa jo uporabljamo v kombinaciji s suho hrano

 


100 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Meso in živalski stranski proizvodi (12% govedine), ribe in ribji stranski proizvodi (8% trska), rastlinski stranski proizvodov (0,024% posušena zelišča), minerali
Analitska sestava
Surove beljakovine 10.2%, surove maščobe 4.6%, surova vlakna 0.4%, surovi pepel 2.1%, vlaga 79.8%
Dodatki
Vitamini/kg: vitamin D3 250 I.E., vitamin E 100 mg, biotin 100 µg, Elementi v sledeh/kg: mangan 2 mg, cink 5 mg, Aminokisline/kg: tavrin. 450 mg
Tabela hranjenja

Kako pravilno hranim?

Teža
Konzervica / dan kot popolna hrana
Konzervice / dan + Happy cat suha hrana
2-3 kg 2 1 + 25g
4-5 kg 3 1 + 50g oder 2 + 25g
5-8 kg 4 2 + 50g

Mačka mora imeti na razpolago vedno svežo vodo v posodici, ki naj bo ločena od hrane. Glede na različne individualne potrebe posameznih mačk lahko znesek naveden zgoraj, zmanjšamo ali povečamo za do 15%. Redno tehtanje mladičev in prilagajanje količine hranjenja.


Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Cat storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Da bo vaša mačka uživala v prav posebnem okusu Happy cat DUO, hrano ponudite na krožniku. Tako bo lahko okusila dve mesni plasti, nežne koške in okusno paštetko. Mokro hrano lahko vedno ponudite tudi v kombinaciji s katerokoli suho hrano Happy cat, ki je primerna za vašo mačko, saj obožujejo raznolikost in hrustljave poslastice v hrani.

Naši svetovalci:

Happy Cat Service Center
Geflügel & Lachs (Perutnina & losos)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Geflügel & Lachs (Perutnina & losos)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z mehko perutnino in nežno ribo, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Rind & Kaninchen (Govedina & kunec)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Rind & Kaninchen (Govedina & kunec)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z okusnim kuncem in izvrstno govedino, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Grainfree Seefisch (morske ribe)

Fine morske ribe s perutnino in krompirjem. Tudi za občutljive mačke.

Grainfree Seefisch (morske ribe)

Recept brez žitaric je kot različica okusa zelo priljubljen. Sensitive Grainfree morske ribe vsebuje poleg rib še brezglutenski krompir in ne vsebuje žitaric.Ta poseben recept priporočajo veterinarji pri preobčutljivosti na hrano.

Podrobnosti o izdelku
Voralpen-Rind (Predalpska govedina)

Za vse odrasle mačke. Edinstven grižljaj.

Voralpen-Rind (Predalpska govedina)

Predalpska govedina za odrasle mačke je izdelana brez ribjih sestavin, z lahko prebavljivimi beljakovinami govedine in perutnine, ki ne bremenijo metabolizma in prebave. Veliki briketi skrbijo za zvečilni užitek.

Podrobnosti o izdelku