• piščanec in govedina
  • edinstven duet okusov
  • nežni koščki mesa v omaki s paštetko
  • + vitamini in zelišča

Duo Menu

S perutnino in govedino, brez dodatkov.

Lastniku je v veselje, če mačka v hrani uživa. Svojemu majhnemu tigru lahko tako s Happy Cat mokro hrano pripravite pravo kulinarično poslastico. Nov DUET: paštetka in majhni koščki v okusni omaki. Happy Cat mokra hrana nudi tako dve vrsti mesa ali ribe - za še več užitka!

Mokra hrana Happy Cat perutnina in govedina razvaja vašo mačko najprej z okusno omakico in nato z nežnimi koščki mesa. Ko boste mački ponudili hrano DUO, bodo na krožniku na spodnji strani okusni koščki mesa v omaki, zgoraj pa slastna paštetka. Mokra hrana vsebuje visoko kakovostno govedino in perutnino, bogata je z beljakovinami in še posebej dobro prebavljiva.

Tudi v naši novi mokri hrani uporabljamo preverjeno Happy Cat zeliščno mešanico (peteršilj, timijan, koriander in koper), s katero razvajamo vašo mačko z najboljšimi naravnimi sestavinami. Happy Cat mokra hrana je odlična za izbirčne mačke, lahko pa jo uporabljamo v kombinaciji s suho hrano.

 


100 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Meso in živalski stranski proizvodi (11% govedina, 20% perutnina), rastlinski stranski proizvodi (0,024% posušena zelišča), minerali
Analitska sestava
Surove beljakovine 10.2%, surove maščobe 4.6%, surova vlakna 0.4%, surovi pepel 2.1%, vlaga 79.8%
Dodatki
Vitamini/kg: vitamin D3 250 I.E., vitamin E 100 mg, biotin 100 µg, Elementi v sledeh/kg: mangan 2 mg, cink 5 mg, Aminokisline/kg: tavrin 450 mg
Fütterungstabelle

Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Cat storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Da bo vaša mačka uživala v prav posebnem okusu Happy cat DUO, hrano ponudite na krožniku. Tako bo lahko okusila dve mesni plasti, nežne koške in okusno paštetko. Mokro hrano lahko vedno ponudite tudi v kombinaciji s katerokoli suho hrano Happy cat, ki je primerna za vašo mačko, saj obožujejo raznolikost in hrustljave poslastice v hrani.

Naši svetovalci:

Happy Cat Service Center
Geflügel & Rind (Perutnina & govedina)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Geflügel & Rind (Perutnina & govedina)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z mehko perutnino in izvrstno govedino, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Geflügel & Lachs (Perutnina & losos)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Geflügel & Lachs (Perutnina & losos)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z mehko perutnino in nežno ribo, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Voralpen-Rind (Predalpska govedina)

Za vse odrasle mačke. Edinstven grižljaj.

Voralpen-Rind (Predalpska govedina)

Predalpska govedina za odrasle mačke je izdelana brez ribjih sestavin, z lahko prebavljivimi beljakovinami govedine in perutnine, ki ne bremenijo metabolizma in prebave. Veliki briketi skrbijo za zvečilni užitek.

Podrobnosti o izdelku
Land-Geflügel (Podeželska perutnina)

Mehka perutnina z rižem in krompirjem. Tudi za občutljive mačke.

Land-Geflügel (Podeželska perutnina)

Recept brez žitaric je kot različica okusa zelo priljubljen. Sensitive podeželska perutnina je iz kontrolirane bio pridelave, brez žitaric in brez ribe.

Podrobnosti o izdelku