• perutnina in jagnje
  • edinstven duet okusov
  • majhni koščki v okusni omaki s paštetko
  • + vitamini in zelišča

Duo Menu

S perutnino in jagnjetino, brez dodatkov.

Za majhne sladokusce imamo tudi Happy Cat mokro hrano. Z njo lahko svojo mačko razvajate in ji hkrati nudite zdrav užitek ter ji popestrite jedilnik. Nov DUET: paštetka in majhni koščki v okusni omaki. Happy Cat mokra hrana nudi tako dve vrsti mesa ali ribe - za še več užitka!

Mokra hrana Happy Cat govedina in kunec razvaja vašo mačko najprej z okusno omakico in nato z nežnimi koščki mesa. Ko boste mački ponudili hrano DUO, bodo na krožniku na spodnji strani okusni koščki mesa v omaki, zgoraj pa slastna paštetka.

Tudi v naši novi mokri hrani uporabljamo preverjeno Happy Cat zeliščno mešanico (peteršilj, timijan, koriander in koper), s katero razvajamo vašo mačko z najboljšimi naravnimi sestavinami. Happy Cat mokra hrana je odlična za izbirčne mačke, lahko pa jo uporabljamo v kombinaciji s suho hrano.

 


100 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Meso in živalski stranski proizvodi (8% jagnjetina, 20% preutnina), rastlinski stranski proizvodi (0,024% posušena zelišča), minerali
Analitska sestava
Surove beljakovine 10.2%, surove maščobe 4.6%, surova vlakna 0.4%, surovi pepel 2.1%, vlaga 79.8%
Dodatki
Vitamini/kg: vitamin D3 250 I.E., vitamin E 100 mg, biotin 100 µg, Elementi v sledeh/kg: mangan 2 mg, cink 5 mg, Aminokisline/kg: tavrin. 450 mg
Tabela hranjenja

Kako pravilno hranim?

Teža
Konzervica / dan kot popolna hrana
Konzervice / dan + Happy cat suha hrana
2-3 kg 2 1 + 25g
4-5 kg 3 1 + 50g oder 2 + 25g
5-8 kg 4 2 + 50g

Mačka mora imeti na razpolago vedno svežo vodo v posodici, ki naj bo ločena od hrane. Glede na različne individualne potrebe posameznih mačk lahko znesek naveden zgoraj, zmanjšamo ali povečamo za do 15%. Redno tehtanje mladičev in prilagajanje količine hranjenja.


Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Cat storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Da bo vaša mačka uživala v prav posebnem okusu Happy cat DUO, hrano ponudite na krožniku. Tako bo lahko okusila dve mesni plasti, nežne koške in okusno paštetko. Mokro hrano lahko vedno ponudite tudi v kombinaciji s katerokoli suho hrano Happy cat, ki je primerna za vašo mačko, saj obožujejo raznolikost in hrustljave poslastice v hrani.

Naši svetovalci:

Happy Cat Service Center
Geflügel & Lachs (Perutnina & losos)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Geflügel & Lachs (Perutnina & losos)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z mehko perutnino in nežno ribo, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Geflügel & Rind (Perutnina & govedina)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Geflügel & Rind (Perutnina & govedina)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z mehko perutnino in izvrstno govedino, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Ente (Raca)

Plemenita raca z rižem in krompirjem. Tudi za občutljive mačke.

Ente (Raca)

Recept brez žitaric je kot različica okusa zelo priljubljen. Sensitive raca vsebuje brezglutenski krompir in je brez rib. Poseben recept je priporočan iz strani veterinarjev pri preobčutljivosti na hrano.

Podrobnosti o izdelku
Weide-Lamm (Pašna jagnjetina)

Za vse odrasle mačke. Brez rib.

Weide-Lamm (Pašna jagnjetina)

Pašna jagnjetina za odrasle mačke je izdelana brez ribjih sestavin, z lahko prebavljivimi beljakovinami jagnjetine in perutnine, ki ne bremenijo metabolizma in prebave.

Podrobnosti o izdelku