• s perutnino in lososom
  • edinstven duet!
  • nežni koščki na okusni omaki s paštetko
  • + vitamini in zelišča

Duo Menu

S perutnino in lososom, brez dodatkov.

Ni potrebno, da je zmeraj samo meso.. velika večina mačk obožuje ribo! Z novo Happy Cat mokro hrano poskrbite za popestritev jedilnika vaše mačke. Majhni sladokusci se lahko z okusno Happy Cat mokro hrano razvajajo po želji. Nov DUET: paštetka in nežni koščki v okusni omaki. Happy Cat mokra hrana tako nudi dve vrsti mesa ali ribe, kot tudi zdravo zelenjavo - za še več užitka!

Mokra hrana Happy Cat perutnina in losos razvaja vašo mačko najprej z okusno omakico in nato še z nežnimi koščki mesa. Ko boste mački ponudili hrano DUO, bodo na krožniku na spodnji strani okusni koščki mesa v omaki, zgoraj pa slastna paštetka.

Mokra hrana Happy Cat perutnina in losos ne vsebuje le visoko kakovostnih beljakovin, vendar tudi po naravi v mesu in ribi prisotne Omega-3- in Omega-6-maščobne klisine – najboljša iztočnica za sijočo dlako in stabilen imunski sistem mačke.

Tudi v naši novi mokri hrani uporabljamo preverjeno Happy Cat zeliščno mešanico (peteršilj, timijan, koriander in koper), s katero razvajamo vašo mačko z najboljšimi naravnimi sestavinami. Happy Cat mokra hrana je odlična za izbirčne mačke, lahko pa jo uporabljamo v kombinaciji s suho hrano.

 


100 g

Kako pravilno hranim?

Sestavine
Meso in živalski stranski proizvodi (20% preutnina), ribe in ribji stranski proizvodi (8% losos), rastlinski stranski proizvodi (0,024% posušena zelišča), minerali
Analitska sestava
Surove beljakovine 10.2%, surove maščobe 4.6%, surova vlakna 0.4%, surovi pepel 2.1%, vlaga. 79.8%
Dodatki
Vitamini/kg: vitamin D3 250 I.E., vitamin E 100 mg, biotin 100 µg, Elementi v sledeh/kg: mangan 2 mg, cink 5 mg, Aminokisline/kg: tavrin. 450 mg
Tabela hranjenja

Kako pravilno hranim?

Teža
Konzervica / dan kot popolna hrana
Konzervice / dan + Happy cat suha hrana
2-3 kg 2 1 + 25g
4-5 kg 3 1 + 50g oder 2 + 25g
5-8 kg 4 2 + 50g

Mačka mora imeti na razpolago vedno svežo vodo v posodici, ki naj bo ločena od hrane. Glede na različne individualne potrebe posameznih mačk lahko znesek naveden zgoraj, zmanjšamo ali povečamo za do 15%. Redno tehtanje mladičev in prilagajanje količine hranjenja.


Expert:

Andrea Göbel

Veterinarka v Happy Cat storitvenem centru

Nasveti strokovnjaka
Da bo vaša mačka uživala v prav posebnem okusu Happy cat DUO, hrano ponudite na krožniku. Tako bo lahko okusila dve mesni plasti, nežne koške in okusno paštetko. Mokro hrano lahko vedno ponudite tudi v kombinaciji s katerokoli suho hrano Happy cat, ki je primerna za vašo mačko, saj obožujejo raznolikost in hrustljave poslastice v hrani.

Naši svetovalci:

Happy Cat Service Center
Geflügel & Rind (Perutnina & govedina)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Geflügel & Rind (Perutnina & govedina)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z mehko perutnino in izvrstno govedino, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Geflügel & Lamm (Perutnina & jagnje)

Mokra hrana za odrasle mačke. Fini koščki z okusno paštetko.

Geflügel & Lamm (Perutnina & jagnje)

Razvajajte svoje male sladokusce s tem posebnim menijem. Z nežno perutnino in izvrstno jagnjetino, omakico in nežnimi koščki mesa. Idealen za zbirčne mačke ali kot poslastica za vašega ljubljenčka.

Podrobnosti o izdelku
Atlantik-Lachs (Atlantski losos)

Za vse odrasle mačke. Tudi za občutljive mačke.

Atlantik-Lachs (Atlantski losos)

Atlantski losos za odrasle mačke vsebuje lahko prebavljive beljakovine iz lososa, kunca in perutnine, ki ne bremenijo metabolizma in prebave.

Podrobnosti o izdelku
Land-Geflügel (Podeželska perutnina)

Mehka perutnina z rižem in krompirjem. Tudi za občutljive mačke.

Land-Geflügel (Podeželska perutnina)

Recept brez žitaric je kot različica okusa zelo priljubljen. Sensitive podeželska perutnina je iz kontrolirane bio pridelave, brez žitaric in brez ribe.

Podrobnosti o izdelku